Nettideittailu on välillä ihan p:stä

Moi kaikki mahdollista entiset deittini ja kaikki muutkin ihmiset! Mitä itse tykkäätte nettideittailusta? Minä tykkään että se on välillä ihan perseestä. Alla kerron miks.

Varo-hunaja-ansoja-deittisivuilla-deittisivustoja

Olen deittaillut parilla eri deittisivustolla vuoden parin ajan. Jotenkin välillä turhauttaa niin paljon, että tekis mieli lopettaa koko touhu. Sitten tuleekin taas yks kaks joku kivan oloinen tuttavuus joka saa mut roikkumaan sivustolla taas pari kuukautta. Niinhän tuo aika on mennyt.

Välillä tuntuu, että nuo deittipalstat ottaa enemmän kuin antaa. Aikaa niihin menee hulluna. Olen melko aktiivinen, otan aktiivisesti yhteyttä, lähettelen viestejä ja chattaan, mutta ei tuo näytä auttavan! Silti saattaa mennä viikko toisensa jälkeen, että kukaan ei kommentoi mitään, kukaan ei ota minuun yhteyttä, ketään ei kiinnosta. Muutenkin luulen että yhden käden sormiin mahtuu ne kerrat kun joku on ottanut ensin minuun kontaktia. En siis näytä olevan kovin suosittu noissa palveluissa, ja kyllähän se masentaa.

Sit kuulee juttuja, että joku kaveri on joka viikko jossain treffeillä eri deittien kanssa, joku toinen on alkanut seurustella deitin kanssa jne.. MIkä minussa on vikana kun en kelpaa edes netissä kellekään?! En tiiä olisiko oman itsetunnon kannalta järkevämpää jättää tyystin koko touhu…

Olen lukenut ohjeita noilta sivustoilta, että miten deittiprofiili kannattaa rakentaa, millaisen kuvan sinne kannattaa laittaa, miten kannattaa käyttäytyä näillä sivustoilla. Paskat niistä mitään apua ole! Olen miettinyt, että mitä jos varastaisin joltain missiltä tai muulta kaunottarelta kuvan ja laittaisin sen profiiliini, alkaisiko sitten tapahtua?! Olen varma että alkaisi! Miehet on niin tuhannen pinnallisia tuossa asiassa, ne haluaa aina itselleen sen kaikkein kauneimman naisen vaikka itse olisivat rumia kuin mitkäkin! Olen pohtinut että ehkä ne haluaa sen kauniin rinnalleen vaan siks, että saisivat lesottaa hänellä kavereilleen…

No, minun kuvani profiilissa ei tietystikään ole kovin edustava. Olen ottanut sen tuolla tietokoneen kameralla enkä katso siinä edes kameraan vaan näyttöön. Kamera tietysti vähän vääristää kasvoja ja onhan tuossa tuollainen ruma sininen sävykin. En ole tainnut oikein meikatakaan kun olen tuon ottanut, ei vaan olen tullut just suihkusta ja mulla on kylpytakki päällä… No ehkä minun täytyy ensi töikseni ottaa uus kuva, kun tuo on niin kamala. Mitä luulette korjaantuuko asia sillä? Toivon hartaasti että korjaantuu.

Käytän itse paria ilmaista deittipalvelua netistä. En tiiä saisko maksullisilla deittisivuilla enemmän kontakteja? Voisin ainakin testata jotain sivustoa, niitähän saa kokeilla ilmaiseksi kuukauden varmaan kaikkia. Sitten siis kun mulla on se uus kuva… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *