Mikä on hyvä deittipalvelu?

Olen edelleenkin erittäin pettynyt deittipalveluihin. Toivon, että saan pian jotakin parempaa kokemusta niistä, koska olen siinä siinä että lopetan koko touhun.

deittipalveluista-puolet-ilmaisia-viela-deittisivustoja

Vaihdoin nyt kuvan deittiprofiiliini. En viitti laittaa sitä tänne kun kaikki tutut sitten tunnistaisivat minut. Kuva oli mielestäni melko edustava ja kiva, hymyilin kuvassa, se otti siis mun kaveri kännykällään. Meikkasin kuvaa varten ja laitoin tukan kiharoille, vaatteet laitoin kans edustavammat. Yritin olla kuvassa niin mukavan ja ystävällisen näköinen kuin ikinä osaan. Jospa kuva poikii jotain! Se on ollut nyt muutaman päivän ja musta ainakin tuntuu, että liikenne profiilissani on kasvanut vaikka yhtään yhteydenottoa ei ole tullut. Pääasia, että itsellä on varmempi ja reippaampi olo, luotan nyt enemmän itseeni tuolla deittimaailmassa, varsinkin kun ystäväni kehui kuvaa tosi kauniiksi!

Nyt haluaisin vaihtaa deittisivustoa, mutta en oikein tiedä mihin sivustoon vaihtaisin. Löysin netistä sivuston jossa vertailtiin eri deittisivustoja, siitä ainakin näki nopeasti mitä kaikkea on tarjolla ja minkä verran mikäkin palvelu maksaa. Olen valmis maksamaan palvelusta kyllä, mutta en todellakaan satasta kuukaudessa!

Ehkä se sivusto olis kuitenkin tuo Match.com sitä ainakin mainostetaan paljon, se ei ole kovin kallis, 30 euroa kuussa, ja siinä on kuitenkin mahdollisuus deittailla myös ulkomaisten deittien kanssa englanniksi. Sekin minua kiinnostaisi, koska sillä saisin tekosyyn matkustaa johonkin. Lisäksi minun englanninkielen taitoni on ihan hyvä ja haluaisin sitä vielä parantaa.

Mikä olisi teidän mielestä hyvä deittisivusto? Mikä on esimerkiksi tuo eliittideitti? Ainakin nuo seksisivustot voin jättää suoraan pois, koska haen paljon muutakin kuin seksiseuraa.

Kannattaako olla yhtä aikaa eri sivustoilla aktiivisesti kirjoilla? Nopeassa selailussa ainakin olen huomannut että jotkut on, ja pari ystäväänikin on sanonut käyttävänsä kahta eri deittipalstaa yhtä aikaa ja kehuivat saavansa näin enemmän yhteydenottoja. Ainakin aikaa menee tähän enemmän sehän on varma.

Toivoisin todella saavani positiivisia kokemuksia deittipalveluista. Jos joku lukee tätä blogiani ja harrastaa myös deittailua, laita kommenttia jos sinua kiinnostaa ottaa minuun yhteyttä. Laitan sit vaikka yksityisesti mun deittiprofiilin tiedot niin voidaan jatkaa juttua siellä deittipalvelussa sitten! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *