Deitin kanssa treffit mökillä

On jäänyt tää blogin pitäminen näköjään saman tien, kun alkoi tuo menestys tuolla deittimaailmassa 🙂 ei vaan ole ehtinyt kirjoittaa tätä, kun niin paljon menee aina aikaa tuolla deittisivustoilla.

Olen nyt puolen vuoden aikana käyttänyt niitä kyllä melkoisesti. Oon ollut kirjautuneena parhaimmillaan kolmella sivustolla suomi24:n treffipalstalla, match.comissa ja nyt vielä uusin on tinder. Kyllä noihin saa melkoisesti aikaa tuhrattua! Välillä turhauttaa, että oikeasti, niin turhaan! Sitten kun olen kuitenkin tapaillut useampia miehiä, joista suurin osa on ollut omalla tavallaan ihania, niin oon ollut niin onnellinen noista palveluista.

yllaksella-avajaiset-hotelleissa-tapahtuu-varaahotelli

On tuota kautta poikinut yks seurustelusuhdekin, kesädeitti, joka kesti muutaman kuukauden, sinä aikana en juuri ollut deittipalstoilla, mutta en ehtinyt profiilia poistaakaan. Tää oli aivan ihana tyyppi, mutta me vaan huomattiin, että me ollaan kyllä ehkä kuitenkin parempia kavereita kuin mitään seurustelukumppaneita. Ollaan edelleen tekemisissä joka kuukausi.

Sittemmin tapasin yhden aivan ihanan tyypin, tää oli siis Tinderissä, joka on uusin tuttavuuteni deittimaailmassa. Tää tuttavuus on siis pari viikkoa vanha ja oon ihan rakastunut! En tiiä miten päin olisin, kun tää tyyppi on nyt ehdottanut treffejä mökille Lappiin hiihtämään! Tää on siis tällainen eräharrastaja, enkä paa kyllä sitäkään asiaa yhtään pahitteeksi! Oon aivan liekeissä kun en tiiä mitä aattelisin. Ollaan kyllä puhuttu puhelimessa ja kaikkea, ja tuntuu että luotan siihen, mutta mistä ikinä voin tietää, kun en oo vielä tavannut sitä? OIsko kuitenkin viisainta tavata ensin esim kahvilla, kun tiiän että se asuu kuitenkin melko lähellä? Ettei tulis yllätyksiä.

Tinder on siitä hauska, että se ehdottaa kaverin kavereitakin, eli vähän sellaisia puolituttujakin saattaa olla joukossa, jotka on kyllä kivoja tyyppejä mutta joita ei todellakaan tulis muuten pyydettyä treffeille! Se tuntuu vähän sellaiselta salakerholta, on sellainen salakerholaisen olo kun sitä käyttää, mutta tykkään siitä olosta! On ainakin yksi kiinnostava puheenaihe kun tavataan, voidaanhan aina keskustella vaikka tuosta deittipalvelusta.

Sitä mökkiäkin oon jo ehtinyt katsella vaikka tää tyyppi kyllä aiko sen itse hommata, mutta haluan kuitenkin vähän vaikuttaa mistä se vuokrataan. En halua mihinkään aivan erämaahan uppo-oudon kanssa. Se mökki pitää siis ehdottomasti olla esim jossain mökkikylässä… Pidelkääpä peukkuja! Tää on siis ajankohtaista nyt jo ennen joulua! :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *