Lempparilehti tilaukseen!

Jes jes, laitoin taas tilaukseen pari mun lempparilehteä, nimittäin Me Naiset ja Mondo! Tilaan niitä välillä kestona ja välillä taas lopetan joksikin aikaa, koska ovat niin kalliita lehtiä. Sit taas tilaan uudestaan, ja vinkkinä, että kun odottaa tilausten välissä puoli vuotta, olet kuin ”uusi asiakas” ja saat tällöin aina huikeat tilaajalahjat kaupan päälle!

menaiset-kansi-blogi

Nyt pistin tilaukseen siitä Sanoman kesäkampanjasta Me Naiset lehden, sain lehden kolme kuukaudeksi, eli 12 lehteä hintaan 24,90€. lisäksi sain valita useasta vaihtoehdosta tilaajalahjan, ja minä valitsin ihanan Nanson fleecehuovan, vaikka siellä olis kyllä ollut tosi monta kivaa lahjaa, jotka olisin mielellään ottanut! Kuten Haisuli muumimuki, selfiekeppi tai musta viikonloppulaukku. En tiiä, tuota kampanjaa jatkuu vielä pari viikkoa, että jos tilais vielä yhden lehden, vaikka Kodin kuvalehden, niin saisin tuon mustan viikonloppulaukun. Se olis niin kätevä ja tartten just tollasta.

Me Naiset lehti on mun mielestä vaan niin kiva, koska siinä on kaikkea mikä mua kiinnostaa! Siinä on ihmissuhteet, tarinat, kohtalot, toisaalta on kiva hömppä, meikit, niksit, kampaukset, sit on ihanat matkat, joita tosin luen enemmän tietysti Mondosta, ruuat, trendit, vaatteet…. Ja tietysti myös terveys, hyväolo, liikunta! Tykkään niin paljon Me Naisten syvällisistä haastatteluista ja toisaalta niistä hömppäjutuista myös. Sit se on ihana kun se tulee joka viikko!

mondo.jpg

Mondo lehti taas on ihan toinen. Se on lehti jonka mä säästän tarkoin. Ihanasti kuvitettu matkalehti, joka nostattaa ennenkokematonta kaukokaipuuta ja matkakuumetta! Jos ei ole varaa matkustaa, tätä ei kannata tilata, mutta itse teen joka vuosi reissun pari johonkin, niin tää lehti antaa kivasti ideoita matkustamiseen! Toisaalta monet lehdessä vinkatuista kohteista ja reissuista on aika pro, joten montaa toteuttamiskelpoista (mun budjetilla) reissua siellä ei ole, mutta antaahan se ihanasti vinkkejä ja ideoita!

Mondo tulee nyt kans puoli vuotta, mutta katsotaan jatkanko sitä myöhemmin sitten.

Mulla tulee siis tää lehtivimma joka syksy, kun on taas aikaa ja pakostakin joutuu viettään enemmän aikaa kotona. Töiden jälkeen on niin kiva hautautua siihen uuteen Nanson vilttiin ja lueskella uusinta me naisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *